Ajánlataink a termékre

 

Qoltec Bluetooth hordozható hangszóró 3W | Dupla hangszóró | fekete!

Spórolj többet, vásárolj akciósan! MALL.HU napok!

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
2 922 Ft
+ 1 993 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 922 Ft

További termékek a kategóriából

További Qoltec termékek: Qoltec Hordozható hangszóró

Tracer Urban Style Hordozható hangszóró 2 668 Ft-tól Tracer Urban Style Maxcom MX680 Hordozható hangszóró 7 370 Ft-tól Maxcom MX680 Stansson BSC344 Hordozható hangszóró 4 499 Ft-tól Stansson BSC344 V-TAC 7723 Hordozható hangszóró 7 590 Ft V-TAC 7723
Termékleírás
Hangteljesítmény 3 W
Audio bemenet Van
USB csatlakozó Van
Kártyaolvasó Van
Bluetooth  Van
NFC támogatás  Nincs
DLNA támogatás  Nincs
FM rádió Nincs
Internet rádió támogatás Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Qoltec hordozható Bluetooth hangszórója a legjobb minőségű anyagokból készül.   Tabletekhez, okostelefonokhoz, laptopokhoz és egyéb mobil eszközökhöz készült.   A hangszóró Bluetooth-on keresztül kommunikál, vagy beépített Micro SD kártyanyílással és Mini Jack audio csatlakozóval és micro USB aljzattal rendelkezik.   Lehetővé teszi külső forrásból származó zene lejátszását.   A beépített mikrofon kihangosítóként is használható.   Ez a kis tervezőkocka két kiváló minőségű hangszóróval van felszerelve, amelyek tökéletesen tiszta hangzást biztosítanak, és kiemelik a mély basszus rendszert.   A Bluetooth 10 m-ig működik, és a beépített akkumulátor (450 mAh) miatt a hangszóró akár 4 órán keresztül is működik.   A következő előny a hang, amely jelzi a készülék funkcióiban bekövetkezett változásokat.   A készülék kényelmének javítása érdekében gumibetéttel rendelkezik, amely csillapítja a rezgéseket és megakadályozza a csúszást.   Bárhol használhatod, például otthon, a parkban, a strandon, a kertben.   A felső részen speciális csatlakozások találhatók: zene be/kikapcsolása, következő dal, hangerő fel/le, telefonhívások fogadása/elutasítása.

Így is ismerheti: 50158 50159, 5015850159

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.